18. november 2021

"Aprillilumi"

Kuna igaks päevaks on raske mingit hallatavat, hoomatavat teemat välja mõelda, siis on selle asemel hea oma nn võlgnevusi likvideerida. Loetud raamatuid olen viimasel ajal minimaalselt kajastanud, kui paar viimast päeva välja arvata. Täna siis jälle lähen nö kergema vastupanu teed. Kuigi mu meelest ei ole see sugugi kergem. Pean ju suutma midagigi raamatu kohta öelda või välja mõelda.

Rosamunde Pilcher (1924-2019). Aprillilumi
Tõlkinud Peeter Villmann
Kirjastus Varrak, 2016
Sari "Aegumatud armastuslood"

Vahelduseks üks kerge lugemine. Üsna huvitav kogemus, kuna polnudki Pilcherit (Suurbritannia armastusromaande kirjanik) varem lugenud. Televiisorist on tema teoste põhjal valminud seriaale vaadatud küll ja veel. Eks see oli üks tõuge ka raamatut lugeda. 
Mind on alati paelunud Cornwalli loodus, mis nois mainitud seriaalides erilist naudingut pakuvad (romantilised maastikud!)

Raamatus satuvad tegelased aga keset talve ja külma ehk keset talvemaastikku. Eks sellele viita ju pealkirigi. Kevadine lumi - aprillilumi.
Naispeategelane sõidab autoga teelt välja, lumehange ja abi otsides satub uhkesse maamõisa, kus loomulikult on ees ootamas hurmav meeskangelane😀
Mis täpsemalt juhtuma hakkab ja mis asjaoludel üldse sellise ilmaga autoreis ette võeti, saab igaüks juba ise raamatust lugeda😉

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar