2. aprill 2020

Kaks nädalat "puhkust"

Ega ma ikka päris niisama siin kodus ka see kaks nädalat istunud pole...
Olgugi täiskohaga koduperenaine, kelle peamised ülesanded on toiduvalmistamine ja koristamine, no ja muu olme, mis kõik ulmeliselt aega võtab, olen siiski ka veidi näputööga tegelenud.
Algselt oligi mõte pealkirjaks panna: saavutused ehk uhkustan natuke... Aga mis siin ikka nii väga uhkustada... Lihtsalt olen veidi saanud tegeleda ka asjadega, mis mulle tõeliselt meeldivad.
Siinkohal siis väike ülevaade või aruanne mõne fotosüüdistuse näol.
Esimene projekt oli köögis aknakardinate vahetus, mis viis kohe teise (ehk siis esimese tõelise) projekti juurde - toolikatted. No ja sellised nad siis saidki:


Siis tuli järgmisena voodipesu projekt, mis ka ammuilma plaanis ja veidi juba alustatudki. Nimelt aastaid (aastakümneid?) seisnud vahva ühe inimese voodipesukomplekt, kuhu kuulus voodilina, tekikott (selline auguga keskel) ja kaks suurt padjapüüri (pakun 70x70 cm äkki?). Tahtsin linast ja tekikotist tuunida 2 tekikotti. Valmis oli ostetud juba ka sobivas toonis riie teiseks pooleks. Padjapüürid õmblesin väiksemaks ja lisaks tegin veel kaks padjapüüri materjalist, mis tekikotist üle jäi. Mulle niiiii meeldivad need värvid ja see muster!


Üks asi, mida ammu proovida olen tahtnud, on süüterooside tegemine. Kuna aja jooksul on kogunenud hiiglama palju munakarpe, siis tundus nüüd just paslik aeg see asi ette võtta. Küünlajuppe ja -jäänuseid on ka üksjagu, nii et - tegevust alga!
Selline tulemus sai neljast munakarbist:


Ja pärast küünlarasva uputamist oli tulemus selline:


Ise olen megarahul!:)

Loodan veel lapitöödenigi jõuda!

2 kommentaari:

  1. Mul hakkab ainuüksi õmblemise peale mõtlemisestki pea valutama ja süda puperdama...Praegu hakkas ka kohe nii-nii halb :)
    Aga Sina oled tubli ja jätka samas vaimus, ega tea ju, millal enam tööle saabki - jõuad veel midagi tuunida :)

    VastaKustuta
  2. Oh, Sa vaeseke!:) Palun vabandust, et ma Sind niiviisi traumeerisin!:)
    Sul on köögiprojekt käsil, nagu ma kuskilt kuulsin:) (Katariina blogist vist lugesin?) See on minu õudusunenägu:) Ma peaks ka köögimööbliga (õigemini selle tellimisega)tegelema, aga paljas mõte sellest, et pean hakkama asju ajama ja suhtlema, ajab südame pahaks...
    Aga tuunimist-nokitsemist jagub! Seda ei tea jah, millal tööle lubatakse... Kuigi vist peab mingi päev minema, vaja mingeid "tulekahjusid" likvideerida. Aga muidu elame hästi!:)

    VastaKustuta