8. jaanuar 2019

Tänulikkus

Hiljuti oli mul vaja jagada mõtteid tänulikkusest. Otsisin endale kinnituseks materjale, millele toetuda. Üht raamatukest, mis ilmunud sarjas Südame aiad, jagan lahkelt teiegagi.

Elizabeth Clare Prophet. Tänulikkus.

Tänulikkus avab külluse ukse. Kui hakkad oma õnnistusi kokku lugema, leiad, et sul on nii palju seda, mida lahkelt ära anda, ja endalegi jääb veel küllalt.

Luba tänulikkus oma elu valupunktidesse. Peatselt märkad hämmastusega, mil määral suudad kontrollida ennast ja olukorda.

Võta harjumuseks kaasinimesi kiita ja tunnustada. Täna neid toetuse eest, olgu selleks hea töö või päikseline suhtumine. Mida enam sa head esile tood, seda enam näed selle kordumist.

Hakaku su süda kiiremini lööma tohutust rõõmust ja tänutundest väikeste asjade üle, mida inimesed teevad, aknast sisse paistva päikesekiire üle ning armastavate sõprade ja perekonna üle.

Enne kui päev õhtusse jõuab, jaga palves kõiki oma muresid ja täna kõige hea eest, mis päeva jooksul sulle osaks sai. Siis Jumal teab, et oled tänulik ja milliseid lahendusi sa vajad.

Naeratus on märk tänulikust südamest.

...Tänulikkus on hinge peenhäälestus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar