20. märts 2023

Suvaline test?!

Suvaline test 

Süüta üks küünal ja vaata, mida sa praegu kõige rohkem vajaksid.

Me ootame, et iga aasta tooks meile midagi head. Sageli on meil aga raske ise aru saada, mida me õieti kõige rohkem vajame.
Selle testi tegemiseks pead sa valima ühe küünla. Sul on valida 4 küünla vahel, vali üks.

Iga küünal, mille sa süütad, valgustab sulle midagi. Lase oma südamel ennast juhtida ja vali see küünal, mis sulle kõige rohkem meeldib ja mis sind inspireerib.


Valikus oli/on: roheline, punane, sinine, valge.

Kui sa valisid esimese, rohelist värvi küünla:
Sinu hing tahab praegu rahu.
Sa oled tundnud viimasel ajal tugevat stressi ja pinget ning loodad, et see peatselt möödub.
Sa oled inimene, keda paljud vajavad, kelle poole pöördutakse alati, kui on vaja nõu küsida. Sul ei jää palju aega iseendale, sest sa oled kogu aeg tegevuses. 

Sa peaksid aga leidma aega ja võtma ühe päeva ainult iseendale. Tegelema ainult sellega, mis sulle meeldib. Sest ära unusta, et sa ei saa aidata mitte kedagi, kui sa iseennast kõigepealt ei aita. 

See, ülalolev tekst (test) on täpselt nagu naelapea pihta. Ei salvestanud seda kohe, kui FB-s nägin. Kui teisel päeval otsima hakkasin ja enam seda üles ei leidnud, siis jõudsin ennast maapõhja kiruda, miks ma seda ei teinud (kohe ei salvestanud).
Lõpuks mingi x-otsinguga leidsin üles ja rõõm oli ülisuur!
Kohe esimene valik oli mul roheline. Mitte et võtan kohe esimese ettejuhtuva, vaid muud ei tulnud mõttessegi valida... Ja vastus oli just see, mis vaja... Lugesin ka teisi, aga antud hetkel ei kõnetanud need mind absoluutselt.

Nii palju siis mingist suvalisest testist...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar