1. aprill 2014

Aeg lendab!

Näe, kuidas aeg lendab, ütles mees ja viskas kella aknast välja!
Midagi sellist olen kuulnud "aja lendamise" kohta.
Tahtsin nimelt ise taas sel teemal sõna võtta, et kuidas aeg ikka lendab. Lausa märkamatult läks märtsikuu mööda. Ei jõudnud blogisse ridagi kirjutada. Kuidas mõned küll jõuavad?!?! Kes blogistab Bloggeris, kes säutsub Twitteris, kes kribab FB-s seinale... Aga mina tahan ikka end kirjanduslikult või vähemalt enam-vähem korralikus keeles väljendada ning seetõttu jäävad enamasti head mõttesähvatused kirja panemata, sest pole aega lauseid lihvida. Ent tahaks ennast ikka korrektselt oma väga  ilusas emakeeles väljendada.
Emakeelepäev innustas mind selgi aastal kirjutama huvitavatel teemadel, aga nagu näha on sellestki juba mitu nädalat möödas. Ja ei ühtegi kirjarida... Järgmisel aastal tahaks kindlasti e-etteütlust kirjutada. Ehk see ka õnnestub, kuna siis on laupäev ja ei pea töölaua taga istuma.
No ja nii neid nippeid-näppeid tegemata ja  kirjutamata jäänud asju koguneb.
Saksamaa kirjasõbrale on sünnipäevakaart kirjutamata ja posti panemata, kuigi lubasin. Ja seda ka juba nädalaid. Aga vähemalt e-kaardi saatsin, asi seegi... (enese lohutuseks...).
Kuulen läbi seina naabrilapse mõnusat häälitsemist. Ta saab täna aastaseks. Palju õnne! Uskumatu ikka, kuidas aeg lendab! Aasta on läinud pöörase kiirusega.
Ja kohe on läbi ka aprill:) See ei ole aprillinali! 1. aprillgi on kohe otsas!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar