1. august 2015

Kuhu küll see suvi jäi?

Mustikale tahaks tegelikult...

Kuhu küll see suvi jäi? Ja kuhu kadus juuli?

See kõlas nüüd nagu miski luuletuse algus:)
Aga ei kavatsenud ma siin luuletama hakata ega midagi! Kuigi võiks ju...:) Omal ajal ja aeg-ajalt sai seda ikka tehtud:)
Lihtsalt väikese õudusega avastasin, et ongi august käes ja kuu aja pärast algab juba lastel kool. Ja mu koolilapsele lubatud kingitusega pole veel alustanudki... Paanika!!!
Igale lapsukesele (venna omadele küll; aga nad natuke ikka omad ka) olen kooli alguseks teinud lapiteki. Ega siis nüüd viimanegi ilma jääda tohi! Ta, vaeseke, hakkas selle pärast lausa muretsema... Tal tegelikult on üks tekike olemas, sealt kõik alguse saigi - juba 7 aastat tagasi! Ja küll see tädi ennast lõpuks ka kokku võtab!

See kõige esimene...
Praeguse seisuga viimane (asukoht Taanis)
Esimene autoteemaline 6 aastat tagasi...
Nüüd peaks midagi sarnast tulema. Autode teema on läbiv:) Ainult värvide osas ei ole veel päris täit selgust. Must (ilma mummudeta! - See oli lapse soov!) ja valge - need on kindlad. Juttudest (ja mõtetest) on läbi käinud järgmised värvid: oranž, kollane, roheline, pruun... Kuna on jätkuvalt vihmane ilm, siis sukeldun kohe lapinduse ja kangaste maailma - ehk saabub valgustus:)

Tegelikult on ikka imeline suvi ju - marju nagu küllusesarvest. Ja õunu tõotab ka jälle palju tulla!
Ainult et suvikõrvitsatega läks mul sel aastal pahasti. Pole siiani ühtegi saanud... Kevadel külvasin varakult ja kasvatasin ette. Pooled läksid juba siis välja. Need, mis maha istutasin, võttis külm ära. Otse peenrasse külvatutest tõusis üles vaid üks. Keegi andis väidetavalt suvikõrvitsad, kuid need tunduvad küll rohkem kõrvitsa moodi olevat... Nüüd kelleltki saadud taimel on näha, et paar tükki siiski tuleb... Aga on ju olemas ka poed ja turud, kust värsket kraami osta saab! Et oleks ikka optimistlik lõpp!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar