10. aprill 2016

Üks heietus



Elu on kulgenud taas väga tempokalt ja nii palju mõtteid on jäänud kirja panemata. Nüüdseks on paljugi hajunud ja haihtunud ning kunstlikult meenutama ja tuletama hakata pole suurt mõtet. Ju siis pidi nii olema...
Möödunud on isiklik ja kodumaa sünnipäev, isiklikud ja riiklikud pidustused. On olnud väsitav ja samas ka tore. Ent ühel hetkel ei taha enam - tahaks lihtsalt olla, puhata ja mängida. Aga millal küll?!?
Sünnipäevad on elus paratamatud. Number muutub, aga elu kulgeb ikka oma rada ja suuresti ka vana viisi. Luba palju tahad, et homme olen parem kui täna või et uuel aastal hakkan rohkem iseendale mõtlema...
Tajun üha teravamalt, et mida vanemaks saan, seda sallimatumaks ma muutun. Samas mõnes suhtes ka hoopis ükskõiksemaks või siis tolerantsemaks. Ilmselt sõltub see sellest, kui olulised need asjad (mõtted, väärtused jne) minu jaoks on.
Vabariigi aastapäeva vastuvõtust jäi seekord väga positiivne mulje. Lihtsus ja tagasihoidlikkus on need märksõnad, mis iseloomustavad meie noort esileedit ja ka aastapäeva külaliste kleidid olid sellest joonest kantud. Lihtne ilu - selles on tõeline võlu! Pitsid ja detailid köitsid pilku. Vööd, kotid, ehted - täiesti imeline! Nojah, ka öösärk ja hommikumantel olid esindatud, ei saa seda kuidagi mainimata jätta. Üldiselt on mul aga sügavalt ükskõik, mis inimestel seljas on, kui nad ise ennast mugavalt tunnevad.
Tänaseks on juba suured kevadised pühadki - ülestõusmipühad  - möödas. Ja kevad isegi näitab juba päris oma õiget palet. Äkki on peale tulnud suur tuhin aias toimetada :) Juba kaks laupäeva olen aias mütanud, nii et kondid valusad. No pigem ikka lihased vist (need, mille olemasolust tükil ajal aimugi pole olnud):) Eks paar päeva oigan ja siis on unustatud:) Ja järgmisel laupäeval jälle!
Juba tahaks seemneid mulda pista ja taimekesi istutada. Aga sellega peab veel pisut ootama. Liig varane aeg ikka...
Esimesed kevadlilled õitsevad - aias lumi- ja märtsikellukesed, metsas sinililled. Kollast liblikat nägin juba nädal tagasi. Ja linnud on väga toimekad ja häälekad. Linavästrikud on ka kohale jõudnud ja tervitavad rõõmsalt.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar