25. mai 2023

Tere kevad, peagi suvi🙂

JĂ€lle kevadine kibekiire aeg kĂ€es, nagu ikka. Ei ole hool ja hoobil vahet, nii ka öeldakse, vahel. Aga igasugu asju öeldakse... Ja mina olen juba liiga kaua olnud sellises seisundis, kus ei taha midagi teha, kĂ”ik tundub mĂ”ttetu, ei ole indu, motivatsiooni...jne. KĂ”ik on vastumeelne. Jah, eks ma ikka teen oma igapĂ€evaseid asju, koduseid toimetusi, ja tööl kĂ€in, isegi tööd teen😜 Aga kuidagi rÔÔmu ei ole. Ja aega ei ole... Mingid vanad tegemata asjad kummitavad. Nimekiri on pikk, mida kĂ”ike peaks tegema ja mida TAHAKS teha, aga milleni lihtsalt ei jĂ”ua. Ei ole jĂ”udu ja pealehakkamist. 

Tegelikult tunnen rÔÔmu aias toimetamisest, see kuidagi maandab ja viib mĂ”tted mujale. Aga tahaks igapĂ€evaselt midagi teha. Kaugjuhtimise teel pole see kĂŒll vĂ”imalik. Ja nii tekib uus frustratsioon.

Vahel vÔtan siiski hetki, mil endale teadvustan - kevad on! Ilus kevad, ilus aeg! Naudi! Salvesta, talleta see hetk, see tunne, see lÔhn...

Jaa, ja ongi ilus! See igakevadine looduse tĂ€rkamine, kui imede ime! Lausa mĂŒstiline omal kombel. ÕunapuuĂ”ite roosakas-valge vaht! Sirelite vaimustav lĂ”hn! Piibelehed! On, mida nautida!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar